Nå blir det endelig en fysisk festival igjen. Helgen 28.-30.  januar 2022 holdes Oslo Yogafestival på Sagene. I fjor ble det en hel-digital festival som pågikk gjennom hele januar. Dette fungerte så bra at vi igjen har valgt å la feiringen pågå i en hel måned. I forkant av selve festivalhelgen, som er siste helgen i januar, blir det en digital festival på Zoom. Hver mandag, onsdag og søndag vil det være program med foredrag, dialoger og yogaklasser.

Gjenåpning og feiring er tema for Oslo Yogafestival 2022. – På den ene siden feiring av samfunnets gjenåpning og restituering etter krisen. På den andre siden ettertanke og gjenoppbygning etter krisen. Vi kjenner mye optimisme nå, samtidig har korona satt sine spor både fysisk og mentalt.
Vi befinner oss fortsatt i en krevende situasjon og med hjelp av yoga, fellesskap og deling kan det være mulig å finne en balanse i hverdagen og i oss selv om føles trygg og god.

Nettopp derfor ønsker vi at festivalen skal oppleves som et trygt sted å være. Vi har redusert antall deltakere som kan delta på de ulike klassene og foredragene, og all deltakelse krever forhåndspåmelding. På denne måten håper vi at dette blir en god arena for og møtes.

Vi gleder oss til festival og ser frem til en hel måned med påfyll i januar med oppstart på Zoom søndag 2. januar.