Hvem vi er

Oslo Yogafestival blir arrangert av Stiftelsen Yoga hjelper barn, opprettet av Jannicke Wiel i 2013. Stiftelsen har et styre som har tilsyn med regnskap og at overskuddet fra yogafestivalen blir donert til et hjelpeprosjekt.
Vår nettstedsadresse er: https://yogafestivalen.no

Kjøpsvilkår

Du har 14 dagers angrerett ved påmelding før arrangementet starter. Etter at arrangementet er i gang, kan du ikke få refundert kursavgiften. Har du meldt deg på Zoom-programmet, må du avmelde deg senest før Zoom-programmet starter, uansett om du er påmeldt første arrangement eller ikke. Hvis du er påmeldt den fysiske festivalen, kan du melde deg senest 26. januar og få kursavgiften refundert minus et avmeldingsgebyr på 250 kr, hvis det er mindre enn 14 dager siden du meldte deg på.

Du kan bytte fra en workshop til en annen når som helst på din kundeprofil i YOGO (vårt påmeldingssystem).

Dine personopplysninger

Vi gir ikke bort personopplysninger eller kontaktinformasjon om deg til en tredjepart.
Opplysningene vi lagrer om deg i vårt påmeldingssytem er sikkert lagret. Den vil kun brukes for å kommunisere med deg om arrangementet du er påmeldt og du vil motta nyhetsbrev om Oslo Yogafestival, som du har mulighet til å melde deg av, og du vil kunne få informasjon om arrangementer som læreren din på yogafestivalen har i framtiden i egen regi gjennom at vi sender deg nyheter. Din kontaktinfo vil ikke gis til læreren eller andre.