Din sikkerhet er viktig for oss. Den informasjonen du gir til oss når du registrerer deg på vår nettside er kun til intern bruk i vår administrasjon. Vi gir ikke bort informasjon om deg til en tredjepart.

For at du skal melde deg på kurs hos oss må du registrere deg i vårt kunderegister som ligger på MindBodyOnline’s server, og du vil betale i vår betalingsterminal som er administrert av Optimal Payments. Både MindBodyOnline og Optimal Payments er veletablerte og anerkjente aktører i det internasjonale yogamiljøets.

Når du registrerer deg i vårt kunderegister kan du krysse av på om du ønsker nyhetsbrev fra oss eller ikke. Du vil ikke få nyhetsbrev om du ikke ønsker det. Din epost vil ikke bli gitt til en tredjepart, og du vil ikke motta nyhetsbrev fra andre enn oss når har valgt at du vil motta våre nyhetsbrev.

Når du betaler i vår betalingsterminal vil din kortinformasjon ikke være tilgjengelig for andre enn Optimal Payments som behandlinger overføringen. Vi lagrer ikke din kortinformasjon noe sted i vårt system.

Vi vil prioritere din sikkerhet. Men intet datasystem eller informasjonssystem kan garantere at det ikke kan skje et uhell. Vi gjør det vi kan på vår side for å unngå at noe lekker ut.