Utstillere på vårt yogamarked

 

Yogamarkedet er åpent fredag 27. januar kl. 15-19 og lørdag 28. januar kl. 12-17

 

My Mala Garden

My Mala Garden offers jewellery for both men & women, made from natural products, loving intention, care and blessings. The beads have been specially selected for their qualities, and they give you the choice to wear the one that brings out the best in you. Each piece is one of a kind. By wearing these loving jewels, you are creating an intention that can bring you healing, joy and transformation.  Every mala is designed and hand-made by Sandra Rappéll in Oslo, Norway.

Les mer

Bjørk

Bjørk® er et norsk merke med klær inspirert av yoga og det enkle, skandinaviske uttrykket. Komfortable og autentiske plagg for deg som pendler mellom å være urban og aktiv. Og som verdsetter rettferdig handel og bærekraft. Nydelige kvaliteter som luner og transporterer fukt, og demper bakterievekst – helt naturlig!

I forbindelse med yogafestivalen gir Bjørk® 10% rabatt på ordinære varer.

Rabattkode: YOGAFEST10

Les mer

The Feelgood Shop

Røkelse, krystaller, smykker, eteriske oljer, pyntegjenstander, og annet godt for å skape gode vibber!

Les mer

 

 

Tonje Hagberg

Tonje har blitt syk og stiller ikke på stand i helgen. Du kan se produktene og handle på hennes Webshop

Tonje Hagberg benytter tegning som meditasjon, og utforsker kunstformer som verktøy for terapi og bevisstgjøring. Tonje arbeider både analogt og digitalt. På yogamarkedet selges kunstrykk og andre varer med mandalaer og yogainspirerte motiv.

Les mer 

Studio Sati

Yogamatter i samme kvalitet som Manduka, men egenprodusert i Kina. Klosser, belter og bolstere i matchende farger.

Les mer 

Lindyoga

Yogamattene er håndvevd i en landsby nord i India og har antiskli på undersiden. Mattene er i bomull og fargeprosessen er miljøvennlig. Det naturlige materialet gir en veldig god kontakt med underlaget og gjør yogaopplevelsen helt annerledes. Jeg føler at mattene gir meg både ro, glede og masse god energi. Yogamattene kommer i tre forskjellige design og farger. I år har jeg med meg to nye design som jeg gleder meg til å dele med dere.

Les mer

Oslo Yoga

Jade yogamatter, studio yogamatter, ullmatter til rolig yoga, yogautstyr (kloss, belte mm), økologiske øyeputer, pulsvarmere.

RABATT TIL YOGAFESTIVAL-DELTAKERE:
Kjøp Jannicke Wiels bok «hva er YOGA», få frakten inkludert (bestill uten frakt)

Les mer

 

 

Norsk Yogalærer Forbund

Vi informerer om forbundets aktiviteter og inviterer deg til å bli med.

Les mer 

Tøyenstæsj

Vakre og fargerike bærestropper til yogamatter.
Stroppene blir produsert i India,satt sammen av Sisters in Business i Asker.
Innvandrerkvinner som tar del i arbeidslivet og produserer flotte og bærekraftige produkter.
Vi elsker mønster, farger og kvalitet som tar oss på en reise, slik at vi kan drømme oss bort til et annet kontinent.
Praktisk, og behagelig over skulderen.

Xokolat®

Xokolat® are handmade products produced by Syed I. Quader, at his production kitchen at Skillebekk in Oslo. Syed started Xokolat® as a tribute to his love of dark chocolate, sprouted nuts and entomophagy.

Les mer

Ainasana AS

Ainasana er et norsk merke med fokus på miljøvennlige og bærekraftige yoga produkter. Egendesignede yogamatter laget av resirkulerte plastikkflasker og naturgummi – hvor %vis av salget bidrar til å støtte vår hjertesak: Yoga for havet, og plastopprydding i samarbeid med Empower AS. Vi tilbyr også en kork-kolleksjon med yogaprodukter, samt håndlagede aromaterapiprodukter.

Vi gir 20% rabatt på alle yogamattesett.
Rabattkode: YOGAFEST20

Naturales

NATURALES handler om velvære og harmonisk bruk av planter, eteriske oljer, soya/bivoks duftlys, probiotisk hudpleie og Propolis.
Vi fokuserer på bedre immunforsvar, optimisme og oppløftende vår energi og presenterer «Sitrus opplevelse». Visste du at NATURALES dyrker egne dufter på Røa i Oslo? Du er velkommen å teste de på vår stand på Oslo Yoga Festivalen eller LAB i Tordenskioldsgate 7.
NATURALES ble grunnlagt i 2006 som en bærekraftig bedrift innen naturlig immunforsvar og duft-design.

@Amaya

@Amaya offers unique, handcrafted macrame jewelry, mala neclaces and boho inspired wallhangers. All the designs are inspired by nature, made with natural products and precious stones. Crafted and designed by Kaitlin Dudek, in Oslo.

IKYA Bodywork™

På reisen gjennom livet oppstår slitasje på tanker, følelser, kropp og sjel. Kom til oss på service og bli god som ny!

Vi tilbyr én av våre behandlingsformer på festivalen –  IKYA Bodywork™, en ypperlig anledning til å prøve ut vår effektive terapiform.

Videre service på livet ditt gjør vi gjerne på klinikken vår på Skøyen og tilbyr fantastiske 40% rabatt til alle nye kunder som booker time på standen denne helgen.

Kom innom og slå av en god prat. Vi gleder oss til å møte deg!

Chaandra Yogawear

Chaandra Yogawear er et norsk merke laget av Nina Jarebrink og Camilla Coucheron. Vi lager alt fra Ull til klær du kan ha på deg før og etter du har praktisert, og klær du kan trene i. Plagene er av god kvalitet og alle printene våre til vår «Yogakolleksjon» er printet med spesial «Eco sertified» print fra Tyskland. Stoffene vi bruker som Bamboo kommer fra en Fabrikk som er godkjent av Greenpeace i Litauen. Alle klærne blir sydd i Europa, og ullen er produsert på en bærekraftig fabrikk i Nepal.
I forbindelse med Festivalen får du special  Yogini 20% rabatt.
RABATTKODE: CHAANDRA20 

Basically plastic free

Basically plastic free er Norges første 100% plastfrie nettbutikk! Vi er opptatt av kvalitet og velvære, bærekraft og miljøet rundt oss, dyrenes rettigheter og planeten vår. Alle våre merker er nøye utvalgt og testet av oss, for å kunne gi deg den beste kvaliteten og opplevelsen med våre produkter.
Alt i vår nettbutikk kan kjøpes med god samvittighet, og du skal være trygg på at det er holdbart og av topp kvalitet!