Yogamarkedet er åpent fredag 26. januar kl. 15-19 og lørdag 27. januar kl. 11-18.

Her finner du et stort utvalg yogaklær og –utstyr fra både kjente, veletablerte aktører som Run&Relax til nye, små aktører som Mandalini Design og SangroWheel. Det kommer enda flere enn dem som er vist her.

Ønsker du å selge noe på yogafestivalen? Send en epost

Magenta Yogashop

Magenta Yogashop selger stilige og komfortable yogaklær, smykker, hjemmedekor, yogamatter og alt annet utstyr du trenger til din yogapraksis.
Vi elsker vakre yogaklær, som sitter godt og utstyr som gir deg ekstra glede, mestring og støtte under hele din yogapraksis.  

Løvøens Lam

Kasjmir og alpakka. Myke lette plagg i ren kasjmir og yogabukser, leggings mm i alpakkaull.

Kasjmir og alpakka. Myke lette plagg i ren kasjmir og yogabukser, leggings mm i alpakkaull.

My Mala Garden

HANDCRAFTED JEWELLERY TO INSPIRE AND EMPOWER YOU ON YOUR PATH

My Mala Garden offers jewellery for both men & women, made from natural products, loving intention, care and blessings. The beads have been specially selected for their qualities, and they give you the choice to wear the one that brings out the best in you. Each piece is one of a kind. By wearing these loving jewels, you are creating an intention that can bring you healing, joy and transformation. 
Give personalized jewellery to yourself or as a gift! Contact My Mala Garden to have it perfectly tailored to your needs!

RUN & RELAX

Et skandinavisk yoga- og treningsmerke som ble etablert i 2011. Run & relax bygger på skandinavisk estetikk og bruk av kvalitetsmaterialer med sterkt fokus på funksjon- og ikke minst, en ambisjon om å levere tiltalende yoga- og trenignstøy som inspirerer kvinner til å trene og oppnå indre velvære.

Vi ønsker å gjøre det enklere å føle seg bra, leve mer aktivt og smidigere kunne rekke over alle gjøremål og utfordringer som hverdagen består av. Vi produserer alle våre kolleksjoner hvor bambus gjør yoga-kolleksjonen myk og funksjonell, mens teknisk pustende materialer i sweat-kolleksjonen er tilpasset styrke- og kondisjonstreningens energiske utfordringer. De aller fleste plaggene våre er sømløse som igjen gir fantastisk komfort og treningsglede.

Fashion møter funksjon! Denne anvendelige BHen har den feminine detaljer som innvevde felt med fiskebensmønster og glansfulle kanter. Den har også doble stropper og en elastisk kant under bysten som gir deg best mulig komfort og støtte. Den er like perfekt til lavintensitetstrening som under t-skjorten til hverdags.

NATURALES i Oslo

NATURALES i Oslo jobber med kurs, konsultasjon, utvikling og salg av naturlige helse-forebyggende midler. 
Selskap samarbeider med Sunkost, Life, SPA The Well og Norway Designs.
Naturlig immuforsvar - Apiterapi (Propolis og honning)
Aromaterapi ( stort utvalg av eteriske og baseoljer)
Naturlig hudpleie ( kremer og balmer uten syntetiske ingredienser)
Naturlige duftlys med soyavoks og eteriske oljer. 
 
Besøk vårt stand for spennende informasjon og gode tilbud.

Pawpawyogawear

Pawpawyogawear har funnits sedan hösten 2015 och startades av yogaläraren Annika Mattson. Kläderna sys i Indien och är i ekologisk bomull och produktionen är certifierad genom GOTS (www.global-standard.org
@pawpawyogawear

NamasteYoga

NamasteYoga AS er en norsk nettbutikk med et unikt vareutvalg fra de helt store til de helt små, vi gir deg et variert produktutvalg og valgmuligheter fra vår nettbutikk NamasteYoga.no som ble etablert i 2014.

Hos oss kan du velge din favoritt Yoga merkevare blant store og små yogaleverandører. På vår stand vil du finne merkevarer av høy kvalitet som; 
LiformeKulaeMandukaYogitoesBarefootYogaPraNaOnzie og BeyondYoga. Vi tilbyr også lokale produkter slik som unikt skandinavisk design fra The Asanas, unike produkter fra mindre leverandører som MayYouKnowJoy, og våre helt egne NamasteYoga produkter.

Velkommen til vår stand!

Mandalini Designs

Jeg lager smykker, armbånd og øredobber, men primært malasmykker, ofte også kalt yogasmykker. Malasmykker er et eldgammelt verktøy som har blitt brukt til bønn og meditasjon i århundrer. Smykkene er, enkelt forklart, en snor med 27, 54 eller 108 perler som brukes til å telle mantraer under meditasjon. De er også en vakker påminnelse om våre intensjoner og kan hjelpe deg til å finne ro i kropp og sinn. Malasmykkene kan selvsagt også brukes som helt vanlige smykker.

Smykkene mine er egendesignede, håndknyttede og laget med halvedelstein og naturlig tre. Halvedelsteinene har forskjellige egenskaper og jeg tar gjerne i mot spesialbestilling om du ønsker et smykke med spesifikke egenskaper eller ønsker en bestemt farge eller anheng. Alt av utstyr jeg bruker er led og nikkelfritt.

Santa Ni

Santa Ni er klær for yoga og en avslappet livsstil. Kvaliteten er svenskvevd bomull og er økologisk.

Designeren Petra Westerlund er opptatt av å skape klær som varer, og som kan brukes både til trening, hverdag og fest.
Plaggene har en meget behagelig passform, og et vakkert uttrykk. Santa Ni er "made with passion and heart".

Colour Your Mind

Med Colour Your Mind ønsker jeg at vi mennesker skal nyte rolige øyeblikk både på yogamatten og hjemme i hverdagen med håndlagde øyeputer fulle av kjærlighet, ro og kraft. Jeg lager dem selv hjemme i stuen (like ved Vestkanttorget). Deilig å ha sin egen eller gi bort i gave til noen du synes fortjener å slappe litt mer av.

Det vil være et utvalg både i 100 % bomull og 100 % økologisk bomull, hvor trekket er avtagbart og kan vaskes. På denne måten kan du ha den så lenge du ønsker J Innmaten er fylt med økologiske linfrø og naturlig tørket lavendel, og gir det behagelige og lette trykket over øyne og nedre del av panne slik at det parasympatiske nervesystemet settes i gang, pulsen senkes og kroppen får slappet bedre av.

Legg puten over øynene, pust godt ut og sjekk inn i deg selv.

Oslo Yoga

På Oslo Yogas stand kan du kjøpe alt du trenger av yogautstyr: bolster, belter, klosser og bøker. Vi har egenproduserte økologiske øyeputer med lavendel, spesielt laget for yogafestivalen. På alle våre yogamatter får du 10% rabatt på festivalen, og yogamattebag inkludert om du kjøper stickymat. Vi har både jadematter i naturlig gummi, og ullmatter 70 og 90 cm brede.

SangroWheel

Yogahjulet er perfekt for deg som praktiserer yoga, og som ønsker et verktøy i praksisen. Hjulet kan benyttes på mange måter, og er spesielt egnet som "back-opener" fordi den kan tøye fremsiden av overkroppen, hofter, mage og skuldre.

Hjulene håndlages i ekte tre og naturkork i Oslo av enkeltmannsforetaket SangroWheel som ble etablert i 2015. Hvert hjul har sitt unike preg. De er solide, har god stabilitet og er laget av materialer med høy kvalitet. Hjulene har fått gode tilbakemeldinger fra fornøyde brukere.  

SangroWheel leverer også ferdiglagde hjul med en overflate i myk matte med ekte naturkork.

Den Aromatiske Veien

doTERRA presenterer eteriske oljer på yogafestivalens marked.
doTERRA sier: "Yoga og eteriske oljer går hånd i hånd. Eteriske oljer forbedrer den emosjonelle støtten og terapien som yoga gir, i tillegg til fysiske fordelene. Vi gleder oss til å kunne dele vår kunnskap og kjærlighet for de fantastiske oljene. På festivalen kan du prøve alle oljene og finne de beste for deg. Du får bestille med et spesielt festivaltilbud."
doTERRA har eteriske oljer som er nøye destillert fra planter som har blitt varsomt innhøstet i det perfekte øyeblikk av erfarne produsenter fra hele verden for ideell sammensetning og effekt.
Hver doTERRA eterisk olje blir også grundig testet ved hjelp av den strenge kvalitetskontrollen CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.

Lindyoga

Lindyoga ble etablert før jul i 2017. Jeg arrangerer yogakurs og importerer håndlagede yogamatter fra India.

Yogamattene er håndvevde i bomull og har antiskli på undersiden.  De har kun print på oversiden for bruke minst mulig farge. Fargeprosessen er miljøvennlig og derfor vil mattene etter hvert få et mer slitt utrykk. Yogamatten gir deg en veldig god kontakt med underlaget og gjør at yogaopplevelsen blir helt annerledes. Jeg føler at mattene gir meg både ro, glede og masse god energi. Yogamattene kommer i tre forskjellige design og farger. De lages i en landsby nord i India og designeren av mattene er en god venninne av meg.

Samskara

Samskara er et helt nytt merke med yogaklær, utviklet i Norge.

Vi har avslappede overdeler som passer like godt til olabuksa som til yogatightsen.

Se nettbutikken vår for mer informasjon: www.samskara.no

Alle deltagere på Oslo Yogafestival for 20% rabatt på standen vår.