fredag 29. januar kl. 15 – 19
lørdag 30. januar kl. 10 – 18
søndag 31. januar kl. 12 – 17

Magenta Yoga

Magenta Yoga har med seg en rekke produkter fra sin nettbutikk med vakre yogaklær, matter og yogautstyr.

 

 

My Mala Garden

My Mala Garden offers jewellery for both men & women, made from natural products, loving intention, care and blessings. The beads have been specially selected for their qualities, and they give you the choice to wear the one that brings out the best in you. Each piece is one of a kind. By wearing these loving jewels, you are creating an intention that can bring you healing, joy and transformation.
Les mer

Run & Relax

Visjonen er å inspirere moderne kvinner til en sunnere og mer aktiv livsstil i en travel hverdag. Konseptet er basert på skandinavisk estetikk, innovativ bruk av kvalitetsmaterialer med sterk fokus på passform og funksjon – og sist men ikke minst en ambisjon om å lage tøy som inspirerer kvinner til å trene. De fleste av våre plagg er sømløse, uten ukomfortable merkelapper og med flatterende detaljer.
Les mer 

Bjørk

Bjørk® er et norsk merke med klær inspirert av yoga og det enkle, skandinaviske uttrykket. Komfortable og autentiske plagg for deg verdsetter rettferdig handel og bærekraft. Bjørk®s kolleksjon består av myke og lette til-og-fra plagg. Lag på lag av fleksible klær som kan brukes på trening, tur eller kos. Rett fra det ene til det andre.
Les mer 

Byoga

Selger klær fra flere merker: La–Veda: Yoga og Trening, Bertii: Livsstil og Fritid, Lespiro: Løping og Trening, Menn: Livsstil og Trening

Les mer

 

 

Lindyoga

Yogamattene er håndvevd i en landsby nord i India og har antiskli på undersiden. Mattene er i bomull og fargeprosessen er miljøvennlig. Det naturlige materialet gir en veldig god kontakt med underlaget og gjør yogaopplevelsen helt annerledes. Jeg føler at mattene gir meg både ro, glede og masse god energi. Yogamattene kommer i tre forskjellige design og farger. I år har jeg med meg to nye design som jeg gleder meg til å dele med dere.
Les mer

Nordstjerna Barneyoga

Nordstjerna Barneyoga tilbyr egne yogabøker og kort, for læring gjennom lek. Eventyrreisen, YOGA i skolen er det nyeste produktet og ble lansert i november. Denne boka er knyttet mot livsmestring og kunnskapsmålene, og er den første norske yogaboka som er tilpasset skolen.
Les mer 

Løvøens Lam

De mykeste plagg i alpakka og ren kasjmir. Årets farger og nyheter og klassikere som solhjulgensere, kasjmirskjerf og halser i alle varianter. Klær som holder hele familien myk og varm.
Les mer 

Oslo Yoga

Jade yogamatter, Studio yogamatter, Ullmatter til rolig yoga, Yogautstyr (kloss, belte mm), Økologiske øyeputer, Pulsvarmere
Les mer

 

 

SantaNi Norge

Hos Santa Ni finner du klæri økologisk bomull til din yogapraksis eller bare som et digg koseplagg. Plaggene kan også brukes til hverdag og fest, og er ment å vare år etter år. Slow fashion and intended to last!
Les mer

Raw Souls

Raw Souls was born with the intention to develop an alternative to traditional desserts by offering healthy desserts accessible to all.  Our mission is to make more and more people eat healthy desserts full of natural  healthy ingredients. We ensure there is a positive nutritional benefit from every product. All our desserts  and snacks are raw and made with 100% plant based ingredients. Are gluten,  dairy, refined sugar free and suitable for vegetarians and vegans.
Les mer 

Yoga med Oksana

Yoga med Oksana tilbyr egne yogakort for barn «Hei! Jeg heter Sara», som er laget med tanke på å utforske yoga sammen med barna på en spennende måte, og som kan være til inspirasjon for barneyogatimene både hjemme, i barnehage, på skolen, og i yogastudioen.
Les mer 

Åshild Basso

Åshild Basso er utdannet kunstterapeut, yogainstruktør og spesialsykepleier. Hun beveger seg nå mot egne kreative uttrykk. Under festivalen selger hun yogainspirerte linotrykk samt mixed media bilder med en fusjon av yoga, natur og politikk. Hun vil også ha egen utstilling ved kaféen. Åshild er opptatt av fred og rettferdighet. Inspirasjonen henter hun fra indre og ytre liv.

Les mer

 

 

Corkini

Corkini importerer slow-fashion produkter av bærekraftig kork, like naturlige og unike som deg selv! Produktene er av høy kvalitet og er slitesterke på linje med medium sterkt skinn. Produktene er vannavvisende og har lav egenvekt. Siden produktene er av naturlig materiale, så reagerer de på omgivelsene og endres med tid og bruk som alt naturmateriale gjør. De blir mykere og får en fin patina.
Les mer 

Tonje Hagberg

Tonje Hagberg benytter tegning som meditasjon, og utforsker kunstformer som verktøy for terapi og bevisstgjøring. Tonje arbeider både analogt og digitalt. På yogamarkedet selges kunstrykk og andre varer med mandalaer og yogainspirerte motiv.
Les mer 

IKYA

IKYA tilbyr behandlinger som gjør deg rustet til å være i livet som en aktivt helbredende tilstedeværelse. Vårt mål er å gjøre mennesker kompetente i eget liv og i stand til å bringe kjærlighet, vekst og helbredelse til verden. Life is love. Prøv våre tilbud som tar deg videre på din reise!
Les mer 

Norsk Alpakka

Norsk Alpakka utvikler og produserer produkter som er spesialtilpasset helsemarkedet. Vi har produksjon i både Norge, Sverige og England.
Les mer 

Christina Lindgren

Bohemian, Tribal & Minimlistic Jewelry made from Sterling Silver, Brass & Gold Vermeil with beautiful gemstones. With inspiration from the world, Noomaad´s style is bohemian, with Scandinavian influences that weaves through the designs, blending effortlessly with geometric shapes, gypsy-inspired details & tribal handcraft. Noomaad was born trough a dream of creating & designing while traveling in far away places where inspiration is everywhere!

TAOB – The Art Of Breathing

TAkushla har gjennom 25 år med dedikert egen praksis tilegnet seg dyp kunnskap og innsikt i de ulike aspektene av kropp sinn og sjel som gjør oss den vi er. Uten bruk av vekter og stress er han et levende eksempel av sitt arbeid. Han coacher og underviser for alt fra kampsport utøvere til  mennesker med fysiske og psykiske helse problemer. Med sitt energiske og hjelpsomme vesen legger han 100 % i sitt arbeid.
Les mer 

Roots Tonic

Ved å studere tradisjonelle bruksområder, skriftlige dokumentasjonen, vitenskapelige tidsskrifter og muntlig tradisjon har vi nøye valgt ut ville vekster som alle arbeider for å bistå ulike aspekter av kropp og sinn. Villgjæringen skaper et godt miljø for gode pro bioaktive bakterier og enzymer som er bra for fordøyelsen, immunforsvaret og generell god helse. Det er også bra for å bedre opptaket av næringsstoffer.
Les mer